ZONNEPANELEN KOOP JE BIJ ZONNEPANEEL-INSTALLATIES B.V.

Als u een zonnepanelen-systeem koopt is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en wensen. Het systeem moet zijn afgestemd op uw verbruik, waarbij eventueel rekening gehouden moet worden met wijzigingen in de toekomst waarmee uw verbruik kan veranderen.

Ook is uw dak bepalend voor welk type systeem het beste past bij uw dak om tot een optimaal rendement te komen van uw investering. Heeft bijvoorbeeld last van schaduwwerking op uw dak of worden er panelen op meerdere dakvlakken geplaatst om aande gewenste hoeveelheid kWh te komen.

Deze factoren brengen wij samen in een persoonlijk advies  voor uw situatie, zodat u een zo hoog mogelijk  financieel rendement behaalt.

Onze werkwijze

Als u bij ons een offerte aanvraag plaatst voor uw zonnepanelen-systeem gaan wij als volgt te werk:

 • U plaatst een offerte aanvraag via ons contactformulier of via de mail.
 • Wij nemen telefonisch contact met u op om de aanvraag door te nemen en stellen wat specifieke vragen om voor u een persoonlijke offerte op te kunnen stellen.
 • In onze software maken wij een legplan van de zonnepanelen op uw woning en werken deze verder ui met de bijbehorende offerte.
 • U ontvangt de offerte per mail en indien u ons aanbod interessant vind nemen wij contact met u op voor een schouw, waarbij we bij u langs komen om de groepenkast, kabelroute en het dak te komen controleren.
 •  Indien nodig passen we naar aanleiding van de schouw de offerte nog aan om deze te finaliseren.
 • Als u akkoord bent met de offerte plannen we direct een afspraak in om het systeem bij u te komen installeren. Gemiddeld vindt de installatie plaats binnen 2 tot 4 weken nadat u akkoord heeft gegeven.
 • Op de dag van installatie wordt uw systeem geinstalleerd en ontvangt u achteraf nog een korte uitle en ontvangt u binnen 4 werkdagen de inloggegevens zodat u uw systeem via de app kunt monitoren.
 • Als uw systeem volledig is opgeleverd ontvangt u van ons de factuur en kunt u het volledige bedrag aan ons overmaken. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Garantie en service

Een zonnepanelen-systeem is een forse investering die u t.o.v. de levensduur snel terug verdient. Hiervoor is het belangrijk Omdat het systeem lang mee moet gaan is het belangrijk dat alle componenten van goede kwaliteit zijn en hoge garanties hebben. Hieronder de garanties op de diverse onderdelen:

 • Zonnepanelen (Tussen de 12 en 35 jaar garantie)
 • Omvormer (Tussen de 10 en 25 jaar garantie)
 • Onderconstructie (20 jaar garantie)
 • Installatie (2 jaar garantie)
Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw systeem, kunt u bij ons rekenen op een goede service. Als u contact met ons opneemt met een probleem behandelen wij dit binnen 48 uur. 

InstallQ erkend installateur

Zonnepaneel-Installaties B.V. is een door InstallQ erkend installateur. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatieve installatie van uw zonnepanelen-systeem.

U kunt ons ook vinden op de website van installQ.